Fysioterapeutisk Behandlingstilbud.

I forbindelse med Nobia Ølgod Sundhedscenter, tilbyder Klinik For Fysioterapi, Ølgod, v/ Ole Helles, fysioterapeutisk behandling, massage og akupunktur.

Er du i tvivl om hvorvidt dine problemer er behandlingskrævende, kan du altid kontakt os og få en vurdering ( hvordan og hvornår ??).

Fysioterapeutisk behandling anvendes som indgangsvinkel ved en lang række holdnings- og arbejdsrelaterede gener som f.eks. smerter i nakken, ryggen, skuldrene og albuerne. Ofte oplever man smerter af udstrålende karakter i overarme, hænder, baller og lår. Udgangspunktet for enhver behandling bliver en grundig undersøgelse, hvor vi i samråd finder den behandlingsform som passer til dine behov.. Behandlingen vil bestå af f.eks. ledmobilisering, manipulation, udspænding, samt rådgivning og vejledning.

Massage anvendes ved mindre gener som generel eller lokal muskelømhed. Her er der mulighed for at få masseret de berørte muskelgrupper og herigennem få øget velvære.

Akupunktur anvendes ved migræne, hovedpine eller andre lokale smerter som vi, ved undersøgelsen mener har gavn af denne behandlingsform. Der behandles med klassisk kinesisk akupunktur af uddannet akupunktør.